معرفی کرکره برقی در جونقان

اگر در شهر قشنگ جونقان زندگی میکنید … پیشنهاد میکنم اگر درب برقی برای مکانی نیاز دارید که کرکره درب برقی خریداری کنید با شماره 09139365957 …. ما خوشحالیم که تولیدکننده انواع کرکره برقی در جونقان هستیم.

کرکره برقی در جونقان قبل از هرچیزی خوب است که با شهر جونقان بیشتر آشنا شویم …..

کرکره برقی در جونقان

جونـِقان مرکز بخش جونقان در شهرستان فارسان و استان چهارمحال و بختیاری است. این شهر در قلب رشته کوه‌های زاگرس و در دامنه جنوبی قله جهانبین واقع شده‌است.

جمعیت

جمعیت این شهر بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵ جمعیت این شهر ۱۴٬۴۳۳ نفر (در ۴٬۱۵۴ خانوار) بوده‌است.

جمعیت تاریخی
سال جمعیت ±%
۱۳۸۵ ۱۴٬۶۶۰
۱۳۹۰ ۱۴٬۸۰۰ +۱٪
۱۳۹۵ ۱۴٬۴۳۳ −۲٫۵٪

اماکن گردشگری جونقان 

مکان‌های دیدنی شهر جونقان عبارتند از:

حمام تاریخی کربلایی موسی

قلعه جونقان

آبشار کردیت

بنای طاق سنگی خان اوی

چشمه‌های باغ رستم

چشمه بلبل و چشمه صالح

سنگ نوشته سراب جونقان

قزقلعه سی (قلعه دختر)

مین زر داشی

قورد دلیگی

کنده باخان

پیرویس

باغهای بکان

پل قز جونقان

کتیبه سراب

سنگ نوشتهٔ سراب جونقان که بر فراز ارتفاعات جهان بین در کناره یکی از مسیرهای مربوط به جاده باستانی دزپارت بر روی صخره‌ای حکاکی گردیده و مربوط به زمان قاجاریه است. این سنگ نوشته در سال جلوس مظفر الدین شاه و در ماه فلکی میزان که برابر با مهرماه است و در اواسط ماه شعبان نوشته شده و موضوع آن دربارهٔ بیماری وبا و شیوع آن در تمام میزدج است که در آن حال گروهی از خوانین از جونقان کوچ و در سراب سکنی گزیده‌اند. این سنگ نوشته در دامنهٔ کوه جهان بین و در کنار چشمهٔ سراب خودنمایی می‌کند.

طاق سنگی خان اوی

در نزدیکی شهر جونقان آثار بقایای جاده سنگفرش نردبانی (دزپارت، اتابکی، لینچ یا بختیاری) باقی‌مانده‌است که معرف هویت تجاری این شهر از قدیم تریم ازمنه بر سر راه تجاری فرهنگی و ارتباط دهنده نجد مرکزی ایران به جلگه بین‌النهرین سفلی می‌باشد. همچنین به واسطهٔ کنترل آمد و شد در این جاده در نزدیکی این شهر، در کنار محل تلاقی دو سر شاخه رودخانه کارون به نام‌های رودخانهٔ کیار (کلار) و آب جونقان در ابتدای تنگ درکش ورکش آثار سنگی طاق سنگی در عرف محل خان اوی (به ترکی به معنای خانهٔ خان) به چشم می‌خورد که بر اساس حفاری‌های باستان‌شناسی انجام شده، قدمت آن‌ها حد فاصل ادوار پیش از اسلام تا دورهٔ اتابکان را پوشش می‌دهد.

قلعه جونقان

یکی از آثار به جا مانده از روزگاران نه چندان دور شهر، قلعه جونقان می‌باشد. این بنای دو طبقه اواخر دورهٔ قاجاریه با الهام از کاخ‌های اروپایی قرن نوزدهم میلادی با هماهنگی صدر اعظم ناصر الدین شاه قاجار، ساخته شد و از پایگاه‌های مشروطیت بود.

مدارس و مساجد در جونقان

دانشگاه‌های پیام نور، دانشکده فنی و دانشکده کشاورزی از جمله موسسات عالی این شهر است. ۷۰ درصد مدارس شهر و ۵۰ درصد مساجد جونقان توسط مردم شهر و خیرین جونقانی ساخته شده‌است.

کرکره برقی در جونقان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed