مونتاژ درب
حداقل ارتفاع تیغه در اکثر انواع کرکره اتوماتیک، 80 میلیمتر است، برای بدست آوردن تعداد کل تیغههای تشکیل دهندهی کرکره، ارتفاع درب هر اندازه که باشد، تقسیم به مقدار 0.8 نموده، تعداد کل تیغههای مورد نیاز کرکره اتوماتیک مشخص میشود. اما در برخی کاربردها از تیغه میکس یک، دو یا سه سانت نیز استفاده می شود.
معمولا اولین و آخرین تیغه در هر درب، ظاهری متفاوت دارد. تیغه ابتدایی جهت اتصال به درام، دارای قوس بیشتر از سایر تیغهها است و تیغه انتهایی، جهت کامل بسته شدن فضا و جلوگیری از ورود عوامل محیطی، به شکل کاملا تخت، طراحی میگردد.
قراردادن تیغهها در کنار هم، مونتاژ درب نامیده میشود. پس از اتمام کار مونتاژ، مانند هر درب دیگری، نیاز به نصب در چارچوب است. معمولا چارچوب درب اتوماتیک ، از جنس آهن و قوطی های 4*4 یا 8*6 به اندازه ارتفاع درب، برش داده شده و در فضای کار نصب میشود.
انواع موتور کرکره برقی
موتورهای کرکره برقی با توجه به مکانیسم کار، در دو نوع توبلار و ساید، تولید و به بازار عرضه میشود. تشریح و مقایسه عملکرد هر کدام مبحثی کاملا جداگانه و مفصل است.
آز آنجا که هدف ما، ارائه اطلاعات تخصصی راجع به درب اتوماتیک در زمان کوتاه است؛ به هیچ وجه قصد سر بردن حوصله شما دوست گرامی را نداریم. از شما دعوت میکنیم، در مقالات بعدی منتظر ادامه این مطلب باشید.
در این مطلب تلاش کردیم داستان درب برقی، انواع آن و ساز و کار دربهای کرکره برقی را به طور خلاصه و بیانی ساده و خودمانی، خدمت شما خوبان ارائه نماییم. امیدواریم که محتوای این مقاله مفید بوده باشد.
حال قضاوت با شما: درب برقی یا درب اتوماتیک چه بود؟ چه میزان از توضیحات مقاله برایتان ملموس و قبال فهم بود؟ آیا پاسخ سوال شما در این مطلب بود؟
اگر تمایل به مشاوره دارید در صفحه تماس با ما شماره تماس درج شده
4 دیدگاه. Leave new
لیلی
عالی
بی نظیر هستید در کرکره برقی
عالی هستید تو درب برقی